flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Рівненського апеляційного суду обрали Надію Ковальчук делегатом на з’їзд суддів України

29 листопада 2018, 15:04

Судді Рівненського апеляційного суду сьогодні, під час зборів, визначились із кандидатурою делегата на XVI позачерговий з’їзд суддів України. Нагадаємо, 23 листопада 2018 року чотирьох делегатів на цей захід встигли обрати й судді місцевих судів Рівненської області. На обговорення з’їзду буде запропоновано питання про обрання чотирьох членів Вищої ради правосуддя.

Визначившись із лічильною комісією, яка стежила за дотриманням процедури обрання делегата на з’їзд та провела підрахунок голосів, судді Рівненського апеляційного суду запропонували дві кандидатури: суддів Сергія Хилевича й Надію Ковальчук.

За результатами таємного голосування, делегатом на XVI позачерговий з’їзд суддів України, який відбудеться 19-20 грудня в Києві, обрано суддю Надію Ковальчук.

Крім того, під час зборів судді розглянули й інші питання порядку денного: про затвердження Засад використання автоматизованої системи документообігу суду в Рівненському апеляційному суді, про затвердження посадових інструкцій помічника голови суду, помічника заступника голови суду, помічників секретарів судових палат, помічників суддів Рівненського апеляційного суду, а також про затвердження Положення про апарат суду.