flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оксана Польна: «Урівноваженість усіх сфер життя жінки забезпечує баланс усього колективу та сім’ї»

30 листопада 2018, 10:33

Такий основний меседж семінару для жінок-суддів апеляційних та місцевих судів, що відбувся у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України. Тема заходу — «Збалансування всіх життєво важливих сфер життя для жінок-суддів». До роботи дводенного семінару долучилась і суддя Рівненського апеляційного суду Тетяна Збитковська.

Відкрила захід директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна та зазначила: «Тематика цього семінару дещо відрізняється від традиційних заходів Школи правового спрямування та носить здебільшого характер психологічної підтримки жінок-суддів, які окрім ролі матері, дружини, доньки, сестри виконують почесну роль судді під егідою Феміди. Урівноваженість усіх сфер життя жінки забезпечує баланс усього колективу та, однозначно, сім’ї».

У ході семінару судді попрацювали в групах та обговорили цікаві для учасниць теми, серед яких — потреби людини, ґендерна рівність, зупинилися на визначенні особистих кордонів та вчилися говорити «ні». Подискутували жінки-судді й про вибір життєвих пріоритетів та поміркували про чинники, які призводять до професійного вигорання і визначили шляхи його уникнення. Насамкінець учасниці семінару поділилися враженнями та особистим досвідом досягнення успіху у всіх сферах життя.

Захід організований та проведений у місті Львові місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно з Громадською організацією «Центр «Жіночі перспективи» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку USAID у рамках програми «Нове правосуддя».