flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Загальні правила оформлення непроцесуальних документів обговорили працівники апаратів судів у ході семінару-практикуму

24 травня 2024, 10:25

Відбувся навчальний захід, організований  Національною школою суддів України, 23 травня 2024 року. До навчань долучилася головний спеціаліст Рівненського апеляційного суду Олена Мазурець.

На сайті НШСУ повідомляється, що семінар-практикум відкрила в. о. директора Вінницького навчального центру Тетяна Франюк, яка ознайомила слухачів з програмою навчання, та роз’яснила правила, яких потрібно дотримуватися під час онлайн-занять.

Розробником та викладачем семінару-практикуму є головний науковий співробітник відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України, кандидат філологічних наук, доцент Оксана Кабиш.

Учасники навчання мали змогу прослухати фахову доповідь та отримати відповіді на запитання щодо основних вимог та правил документування управлінської інформації суду, оформлення розпорядчих, кадрових документів та інформаційно-аналітичних документів. Також програмою семінару-практикуму було передбачено презентацію теоретичного матеріалу, сесію запитань-відповідей, лекцію-бесіду, дискусію та підведення підсумків.