flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головою Рівненського апеляційного суду обрано суддю Олега Полюховича, його заступником — Степана Шимківа, а секретарем судової палати з розгляду цивільних справ Надію Ковальчук

15 вересня 2021, 10:33

Це відбулося сьогодні під час зборів суддів у Рівненському апеляційному суді.  

Нагадаємо, що відповідно до ст.20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» адміністративними посадами в суді є посади голови суду та заступника (заступників) голови суду, які обираються зборами суддів відповідного суду з числа суддів цього суду шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів відповідного суду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді, у порядку, визначеному законом.

Під час зборів судді визначилися, хто наступні три роки очолюватиме Рівненський апеляційний суд. Кандидатуру Олега Івановича на зайняття адміністративної посади запропонували судді й одноголосно підтримали.

Також шляхом таємного голосування судді обрали заступника голови суду — Степана Шимківа, суддю з багаторічним стажем та досвідом.

Уже шляхом відкритого голосування судді переобрали секретаря судової палати з розгляду цивільних справ — суддю Надію Ковальчук.

 

 

Колектив Рівненського апеляційного суду вітає суддів з обранням на посади й бажає наснаги, витримки й професійного зростання.