flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом»

10 січня 2019, 14:37

            Ці слова Ліни Костенко покладені в основу благодійної акції «Добро на Різдво», яка вчетверте проводиться в Рівному та триватиме до 19 січня. Організатор благодійного заходу — Рівненський міський палац дітей та молоді.

Саме в рамках цієї  акції та з нагоди Різдва Христового вихованці палацу завітали й до Рівненського апеляційного суду. Талановиті дітки заколядували та побажали суддям і працівникам апарату суду щасливих свят, міцного здоров’я і щедрої долі.

            Заступник голови Рівненського апеляційного суду Степан Шимків подякував юним гостям за віншування й побажав їм натхнення, творчих злетів і благополуччя.

            Від колядників ми дізналися, що цьогоріч участь у благодійному проекті «Добро на Різдво» беруть дев’ятеро дітей, які потребують допомоги: четверо з них діти загиблих учасників АТО, троє важкохворих і двоє сиріт з Сєверодонецька. Кандидатів добирали самі вихованці центру волонтеріату Палацу дітей та молоді (далі — ПДМ), Молодіжної палати ПДМ, Парламенту дітей Рівного, співпрацюючи з відповідними службами та громадськими організаціями міста.

            Звичайно, що колектив Рівненського апеляційного суду не залишився осторонь і підтримав добрі наміри дітей. Адже недарма організатори заходу за його основу взяли рядки Ліни Костенко: «Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом».