flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Творча родина Біруків привітала суддів та працівників апарату суду з Різдвяними святами

16 січня 2019, 09:29

Уже втретє до Рівненського апеляційного суду завітала багатодітна родина Олександра та Оксани Біруків з села Великий Олексин Рівненського району.

Біруки у будинку сімейного типу «Щаслива родина» виховують 21 дитину. Акцент у вихованні у цій сім’ї ставиться, у тому числі, й на розвиткові музичних здібностей, творчих талантів підростаючого покоління. Молодші Біруки віншували суддів та працівників апарату суду колядками, щедрівками й віршами. І все це — під музичний акомпанемент у власному виконанні.

Голова Рівненського апеляційного суду Олег Полюхович від імені колективу подякував талановитим діткам та побажав їм та їх батькам здійснення всіх мрій і сподівань, а також додав: «Нехай ці прекрасні зимові свята принесуть вам мир, спокій і злагоду». 

До привітань приєднались заступник голови суду Степан Шимків, суддя-секретар судової палати з розгляду кримінальних прав Василь Сачук. Вони побажали родині Біруків добра, сімейної злагоди й достатку.    

Оскільки від жовтня 2018 року Рівненський апеляційний суд запрацював в реконструйованій будівлі, що віднесена до пам’яток історії та культури м.Рівне, діткам провели екскурсію оновленою спорудою. Дітлахи дізналися не тільки  хто, коли і за який кошт відбувалося її зведення, але й про видатного рівненського архітектора Бориса Андреєва, який піднімав будівлю з руїн після Другої світової війни, коли було прийнято рішення про передачу колишньої повітової медичної каси Рівненському апеляційному суду, і як вдалося зберегти первісний вигляд будівлі для рівнян та гостей міста, збудованої у стилі польського неокласицизму. 

Не лишилися, звичайно, наші завжди очікувані гості без подарунків та солодощів і чергового спільного фото на згадку з колективом Рівненського апеляційного суду.